Za rybami světových moří – 4. díl Seychely (HD)(Official movie 2023)

Akce, dobrodružství, užitečné informace, nádherné záběry přírody, nové způsoby rybolovu a exotické druhy ryb. To všechno nabízí 4. díl pořadu Za rybami světových moří. Tentokrát jsme navštívili Seychely, ráj pro všechny milovníky nádherných pláží. My však na plážích nevydrželi dlouho a vyrazili jsme na otevřené moře, kde nás čekalo překvapení v podobě skákajících tuňáků žlutoploutvých, kteří pronásledovali menší rybičky.

Samotné tuňáky pak pronásledovali žraloci a aby toho nebylo málo tak jsme potkali i zubaté královny jménem barakudy nebo širokou škálou barev obdařené menší druhy ryb. Rybolov je tu neuvěřitelně zábavný a pestrý. Chytat můžete na hladině pomocí techniky nazývané popping, skvěle funguje i trolling s woblery nebo jigging na větších hloubkách.

Vyzkoušeli jsme nepřeberné množství nástrah i rybářských technik, ulovili nádherné rybí druhy, poznali zdejší kulturu, obchody, restaurace, pláže i přírodu. A u toho jsme sbírali užitečné informace, které vám chceme pomocí tohoto filmu předat. Pojďte se tedy s námi vydat na dobrodružnou a naučnou cestu Za rybami světových moří.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *